Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Turku » Cigges Club

Cigges Club

Tilan perustiedot

Osoite Satamakatu 14
20100 Turku
Henkilökapasiteetti 40
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Cigges Club Oy


Vuokra alk. 350,00 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Tyylikäs ja hyvin varusteltu Cigges Club on ihanteellinen paikka järjestää saunailtoja, kokouksia, kisastudioita, polttareita tai muita illanviettoja. 

Modernit ja Arvokkaat tilat saunoineen sijaitsevat omassa talossa, idyllisellä paikalla aivan Turunlinnan kupeessa kivenheiton päässä keskustasta.

Tilava 120-neliöinen tila koostuu seurusteluloungesta, baaritiski jossa kaikki mahdolliset lasit, ruokailu-/neuvottelutila, täysin varustellusta keittiöstä sekä saunaosastosta. Tyylikäs sikariklubin tunnelmaa henkivä lounge sopii jopa 40 hengen tilaisuuksiin. Loungesta löytyy erikseen 10 hengen ruoka-/neuvottelupöytä, tummilla nahkasohvilla ja -tuoleilla varustettu Sikarilounge, baaritiski sekä runsaasti oleskelutilaa. Loungen kokous- ja viihdevarustukseen sisältyy mm. videotykki, valkokangas ja CD-äänentoistojärjestelmä jossa kaapeli Padeihin ja puhelimiin. Tilasta pääsee myös suoraan omalle terasille joka aidattu ja isolla markiisilla (sähkökäyttöinen) sekä 8-10h ruokapöydällä varustettu. Terassilla kaasugrilli joka asiakkaiden vapaassa käytössä. 

Tilaan voi tuoda omat juomat ja ruoat. Hiljattain uudistettu keittiö tarjoaa hyvät puitteet tarvittaessa myös omien tarjoilujen laittamiselle. Keittiössä käytettävissänne on jääkaappi, pakastin, uuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeittimet sekä kattava astiasto (kattilat, pannut, lautasia yms.).

Viihtyisään saunaosastoon mahtuu kerralla noin 4-5 saunojaa. Erikoisuutena saunassa on myös oma 32" taulu-tv, mikäli esimerkiksi tiukka urheilulähetys pitää ruudun ääressä. Vuokraan sisältyy myös pefletit ja pesutarvikkeet. 5 pyyhettä kuuluu hintaan, Lisäpyyhkeet voit tilata lisäpalveluna tai ottaa omat mukaan.

Tilassa on reilu vuokra-aika ja tila on käytettävissänne ilman lisämaksua jopa seuraavaan aamuun klo 9 saakka! Vuokrahintaan sisältyy myös loppusiivous.

Tilassa on erittäin tehokas ilmavaihtojärjestelmä sekä ionisaattori, ja tilassa saa siis polttaa (ja ilman hajuhaittoja.)

Tervetuloa viihtymään yhteen Turun upeimmista sauna- ja kokoustiloista!Uutta!
3D Virtuaaliesittely
» 3D Virtuaaliesittely

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisäpyyhevuokra (5kpl kuuluu perusvuokraan)
Tilaa lisäpyyhkeet valmiiksi saunojille.
4,96 €/kpl
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


3D VirtuaaliesittelyKOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy