Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Helsinki » Merisauna Helsinki

Merisauna Helsinki

Tilan perustiedot

Osoite Isonsarvastontie 4
00840 Helsinki
Henkilökapasiteetti 10
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Fine Days Finland


Vuokra alk. 235,60 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Stadin kuumimman saunalautan kyydissä voit pitää hauskaa ystävien kanssa ja nauttia saunomisen lisäksi myös monista muista aktiviteeteista. Rento meininki, virkistävä meri-ilma, kuuma sauna ja kylmät juomat, tästä ei meno enää parane. Pulahda kesäisin uimassa ja talvisin avannossa, jos uskallat!

 

Meren päällä voit viettää niin pieniä kuin suurempiakin tilaisuuksia ja juhlia. Meillä on täydelliset puitteet niin polttareille, synttäreille, yritystilaisuuksille, kalastusretkille kuin lukuisille muille kekkereille! Kauttamme järjestyy myös VIP-emännät ja keittiömestari, jotka tuovat juhliisi pientä luksusta eikä sinun tarvitse stressata viihtyvyydestä ja tarjoiluista.

 

Saunalautalla pituutta löytyy mukavat 9metriä ja leveyttä 5,5m, joten tilaa riittää mainiosti 10 vieraalle. Saunalautan aurinkokannella voi nauttia paljun poreista ja upeista maisemista. Grillimaistereille on ylhäällä mainiot puitteet toteuttaa itseään, käytössä on nimittäin tehokas weberin kaasugrilli, omat soseet ja grillattavat vain matkaan ja grillaamaan.

 

Perinteiseen, puulämmitteiseen saunaan mahtuu samaan aikaan 6 löylyttelijää. Suihkun puolelta tulee toki lämmintä, mutta myös ihan kuumaakin vettä. Sauna on rakennettu varta vasten suomalaiseen makuun, takuulla kuumat ja kosteat löylyt.

 

Merisaunan kyydissä pääset seilaamaan Itäisen Helsingin kauniissa merellisissä maisemissa. Lähtö Herttoniemen rannasta ja mahdollista liikkua 10-15min matka parhaimpiin spotteihin. Matkustus säävarauksella, myrksyjä ei kannata lähteä uhmaamaan.

 

Aika ei käy pitkäksi, sillä kyydistä löytyy kyllä pelit ja vehkeet; pokeripöytä, pelikortit, äly-TV, tabletti, JBL Extreme 2, PartyBox 100. Lisäksi käytössä on jääkaappi, kahvinkeitin, blenderi, pakastin, mikro, vesi-wc, suihku, hiustenkuivain, ruokailupöytä ja kolmen istuttava sohva.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja esitä mitä mielenkiintoisimmat toiveesi; hierontaa, pokeri-iltaa, teemabileitä, you name it. Laitetaan sauna lämpeämään ja lähdetään seikkailulle. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan merestä, löylyistä ja kaikesta siltä väliltä!

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy