Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Helsinki » Sievo Sauna

Sievo Sauna

Tilan perustiedot

Osoite Atlantinkatu 7 A
00220 Helsinki
Henkilökapasiteetti 20
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta


Vuokra alk. 530,00 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Sievo Sauna sijaitsee Jätkäsaaressa, Atlantinkatu 7 A:n ylimmässä kerroksessa. 

Tila  soveltuu esimerkiksi saunailtojen ja kokousten pitämiseen. Tilasta on käynti kattoterassille. Varaus sisältää automaattisesti sekä kabinetin että saunan.

Tilan käyttöaika on arkisin klo 16–22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä käyttäaika on 16-23. Koska tilat sijaitsevat asuinrakennuksessa, niistä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Saunassa on tilaa noin 10 hengelle. Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle. Saunan lämmitys on mahdollista arkisin klo 16-21:30 ja viikonloppuisin 16-22 välillä.

Kabinetissa on pöytätilaa ja tuolit 12 hengelle sekä runsaasti sohvatilaa. Tilassa on videotykki ja valkokangas sekä laadukas äänentoisto RCA- tai Bluetooth-kytkennällä.

Keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikro, kaksi jääkaappia, astianpesukone ja kahvinkeitin. Keittiöstä löytyy ruokailuastiasto, aterimet, kahvikupit ja kuohuviinilasit 20 hengelle. Näiden lisäksi tilassa on myös ruoanlaittovälineitä, mm. paistinpannu, kattiloita ja uunivuokia.

Sekä rappuun että tilaan on esteetön sisäänkäynti. Saunatiloihin on esteetön pääsy ja siellä mahtuu liikkumaan esteettömästi pyörätuolilla. Terassille on esteetön kulku. Tilassa on inva-wc. Taksilla pääsee joko rapun oven eteen tai sisäpihalle. Auto on mahdollista pysäköidä Bahamankadun varteen.

Huom! Kaikissa AYY:n vuokrattavissa olevissa tiloissa on toistaiseksi käytössä maksimiosallistujasuositus. Sievo Saunan osalta suositus on 20 henkilöä.

Jokaisen varaajan tulee täyttää ja hyväksyä alla olevan linkin kautta löytyvä "Tapahtuman turvallisuusohjeiden hyväksyminen" -lomake. Lähettämällä lomakkeen varaaja sitoutuu järjestämään tilassa olevan tapahtuman turvallisesti ja viralliset koronaohjeistukset huomioiden. Varausta ei hyväksytä ennen kuin AYY on vastaanottanut lomakkeen täytettynä:

https://lomake.ayy.fi/tilat/tapahtuman-turvallisuusohjeet-safety-instructions-for-an-event/

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy