Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Oulu » Koossa Kokous- ja juhlatila

Koossa Kokous- ja juhlatila

Tilan perustiedot

Osoite Uusikatu 21 (Hallituskatu 19 sisäpiha)
90100 Oulu
Henkilökapasiteetti 50
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Maheva Oy


Vuokra alk. 308,76 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Koossa Kokous- ja juhlatila sijaitsee keskellä Oulun kaupunkia lähellä kaikkea Uudenkadun ja Hallituskadun kulmassa entisessä ravintolaliiketilassa. Tila on varattavissa mitä monipuolisempaan käyttöön näiltä sivuilta. Tiloihin on helppo järjestää tarjoilut oman mielen mukaan, kaupungin kaikki palvelut ovat kivenheiton päässä eli omat juomat sekä ruuat ovat vapaasti valittavissa. Mikäli haluatte helpottaa tilaisuuttaanne ja tilata ruoat tiloihin valmiiksi, voimme lämpimästi suositella Oskarin Kellaria.

Tiloissa voi järjestää päivä- tai iltatilaisuuksia, kokouksia, koulutuksia, perhejuhlia tai vaikka parinkin päivän Pop Up myymälän, joogakurssin tms. – mielikuvituksella on vain rajat. Tilat ovat helposti muunneltavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin kokoon taittuvien pöytien sekä tuolien vuoksi. Tila tulee aina vuokrauksen jälkeen palauttaa siihen järjestykseen, mikä on vuokrausehdoissa mainittu.

Tiloihin mahtuu erilainen määrä henkilöitä riippuen käyttötarkoituksesta, suositeltava väkimäärä on reilu 50 hlöä – tämä määrä sopii istumaan väljästi pöydissä. Tiloista löytyy fläppitaulu videoprojektori (erillismaksu).

Tilan keittiö on ns. pelkkä jakelukeittiö eli siellä ei ole ruokien lämmitys tai valmistusmahdollisuuksia. Keittiössä on kahvikeittimiä, vedenkeitin, mikro, käsin tiskausmahdollisuus sekä pari jääkaappitilaa. Keittiössä on jonkin verran tarjoiluastioita pientä napostelutarjoilua varten ja ne tulee käytön jälkeen tiskata sekä laittaa asianmukaisesti paikalleen.

 

Tilojen siivous vuokrauksen jälkeen

- Tilavuokra ei sisällä siivousta, vaan vuokralainen siivoaa jälkensä tiloista vuokrausajan päättymiseen mennessä sekä ei jätä tiloihin mitään vuokrausjakson päättyessä. Tilat tulee jättää siihen kuntoon, kun ne vuokrauksen alussa olivat sekä kalustus sääntöjen mukaiseen järjestykseen.

- Siivouksen tilanneiden tulee poistaa tiloista näkyvät roskat, pullot ja tölkit sekä ylimääräiset tavarat vuokrausjakson päättyessä, jotta siivooja voi suoriutua omasta työstään siihen varatussa ajassa.

Vuokranantaja varaa oikeuden lisämaksun perimiseen vuokralaiselta jälkikäteen mikäli tila ei ole jätetty asianmukaiseen kuntoon tuntihintaan a-hinta 50 eur + alv / tunti.

 

Tilan vuokraajan tai hänen edustajan tulee olla vähintään 23 vuotias ja maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Mikäli haluat tehdä varauksen muutaman päivän päähän, otathan yhteyttä puhelimitse; 040 869 0001

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Käyttösiivous
Tilojen siivous
62,00 €/kpl
Projektorin vuokra lisähintaan
Käyttöön saa Epson merkkisen vm 2020 diaprojektorin.
37,20 €/kpl
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy